Møtereferat fra møte 15.06.17

Fjellstyremøte og befaring, nydyrkning, 150617, kl 10.00.

 

Tilstede: Erik Jachwitz, Gunn Hodøl, Lars Erik Midtdal, Arne Grue og Marian S. Holøien. Ole Opseth fra Fjellstyrekontoret Engerdal.

 

Orienteringssaker:

*Søknad om utvisning til nydyrkning fra Tobias Hodøl. Alle berørte parter var innkallt til befaring på det aktuelle område. Det er ulike syn på hvem som blir skadelidene ved nydyrkning av dette område. Mosen synes urørt ut!  Tobias Hodøl sender søknad til Os Kommune om utvisning til nydyrkning.

 

*Bakkveianlegget søker om mere penger til veivedlikehold. Mener 15% av inntektene av bompengene av Flendalsveien  vil være et passende bidrag. Vi ber om et møte med Bakkveianlegget for å drøfte dette.

 

*Evaluering tjenestekjøpsavtale med Engerdal Fjellstyre. Ole Opseth ser på pris og om det er noe vi kan gjøre sjøl av det de gjør i dag. Vi ønsker tilbakemeldinger på utførte tjenester av oppsynet. Engerdal Fjellstyre sender oss møteplan slik at vi unngår å ha møter samtidig.

 

Møte slutt 15.30.

 

Ref. Marian S Holøien

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.07 | 21:04

Hvem har vel egentlig ansvar for de voldsomme plast søppel etter elg foring på Brenna? Hvis også kongen er bekymret over plast tilgrising, må vi også forstår.

...
10.04 | 20:13

Vi jobber med saken nå!! Regner med det blir klart,så svar blir sendt ut på mail og i post for de som ikke har mail,iløpet av denne uka!
Gunn

...
03.04 | 21:00

Når er tildelingen av jaktkort til småviltjakten 2018?

...
24.01 | 20:46

Nå er det mulig å fylle ut søknad om småviltjakt på skjema å sende direkte!
Se under JAKT/NYHETER og E-Søknad!!

...
Du liker denne siden